Awans kancelarii Modzelewska & Paśnik w rankingu Rzeczpospolitej

Praktyka prawa konkurencji naszej kancelarii została rekomendowana w rankingu Rzeczpospolitej. Rekomendację indywidualną otrzymała także mec. Małgorzata Modzelewska de Raad.

Kolejną rekomendację w uznanym rankingu traktujemy jako uznanie dla naszych wysiłków w dostarczaniu klientom praktycznych i wysoko wyspecjalizowanych porad w skomplikowanych sprawach związanych z prawem konkurencji. W tym roku kancelaria otrzymała wyróżnienia w rankingu Polityki Insight (prawo konkurencji oraz prawo telekomunikacyjne), Legal500 (prawo konkurencji, TMT).

16  września  2019
Przyspieszony KURS PRAWA KONKURENCJI dla praktyków więcej
10  czerwca  2019
W Rankingu Kancelarii Prawniczych gazety Rzeczpospolita, nasza kancelaria ... więcej