Kancelaria Modzelewska&Paśnik nagrodzona w "Rankingu kancelarii regulacyjnych 2016" organizowanym przez POLITYKA INSIGHT

Z ogromną radością informujemy, że nasza kancelaria została nagrodzona w pierwszej edycji "Rankingu kancelarii regulacyjnych 2016" organizowanego przez POLITYKA INSIGHT.

Kancelaria Modzelewska&Paśnik uzyskała bardzo dobry wynik w dziedzinie prawa konkurencji - zostaliśmy zakwalifikowani do grupy G3. Nasza działalność została również dostrzeżona w sektorze telekomunikacji - w której to kategorii otrzymaliśmy wyróżnienie.

Ranking, przygotowany przez analityków POLITYKI INSIGHT, obejmuje pięć dziedzin prawa regulacyjnego – prawo bankowe, energetyczne, konkurencji, telekomunikacyjne i farmaceutyczne. Jest pierwszym w Polsce rankingiem kancelarii prawnych opartym o dane jakościowe, a na jego wyniki złożyły się oceny, które przyznały kancelariom największe polskie spółki z sektorów regulowanych. Na podstawie końcowej punktacji POLITYKA INSIGHT w każdej dziedzinie prawa podzieliła nagrodzone kancelarie na trzy „grupy”.

Więcej informacji nt. rankingu:

16  września  2019
Przyspieszony KURS PRAWA KONKURENCJI dla praktyków więcej
10  czerwca  2019
W Rankingu Kancelarii Prawniczych gazety Rzeczpospolita, nasza kancelaria ... więcej