5  listopada  2015

Prawnicy kancelarii Modzelewska & Paśnik poprowadzą szkolenie "Prawo telekomunikacyjne w świetle aktualnych zmian prawnych i wyzwań rynku"

W dniu 1 grudnia br. prawnicy kancelarii Modzelewska & Paśnik - mec. Piotr Paśnik, mec. Artur Salber oraz mec. Maciej Syska - poprowadzą szkolenie pt. "Prawo telekomunikacyjne w świetle aktualnych zmian prawnych i wyzwań rynku".

Nowa ustawa o Ochronie Konkurencji i Konsumentów w znaczący sposób wpłynie na funkcjonowanie większości sektorów gospodarki – w tym i na rynek telekomunikacyjny. Zwiększenie kompetencji regulatora, powołanie nowej instytucji „tajemniczego klienta”, nowy model kontroli wzorców umów – to tylko niektóre rewolucyjne zapisy, które zastosował ustawodawca. Na szkoleniu poza zmianami wprowadzonymi ustawą zostaną także szeroko omówione nowe procedury reklamacji i ich wpływ na rozpoznawanie i rozstrzyganie skarg konsumentów.

Więcej szczegółów na temat tego wydarzenia znajdą Państwo pod poniższym linkiem:

Serdecznie zapraszamy!