Sukces kancelarii w rankingu Chambers & Partners Europe 2019

Według najnowszego rankingu Chambers Europe 2019 zespół naszej kancelarii został ponownie uznany za jedną z wiodących kancelarii prawa konkurencji w Polsce (Band 2). Chamber&Partners podkreśla nasze szerokie doświadczenie w sprawach dotyczących nadużycia pozycji dominującej oraz karteli, a także szczególne doświadczenia w pomocy klientom w związku z przeszukaniami i kontrolami organów antymonopolowych. Indywidualnie wyróżniono także naszych wspólników Małgorzata Modzelewska de Raad jest „szeroko uznawanym” prawnikiem. Klienci są pod wrażeniem jej „wyróżniającej się wiedzy w dziedzinie prawa konkurencji” (Band 1), a Piotr Paśnik jest doceniany przez klientów za niekonwencjonalny sposób myślenia i kreatywność (Band 4).

Dziękujemy wszystkim klientom oraz kolegom i koleżankom z innych kancelarii za słowa uznania i wysokie oceny naszej działalności.

12  lipca  2018
Porozumienia dystrybucyjne w prawie konkurencji. Unia Europejska-Polska wyd. ... więcej
15  Maja  2018
Ochrona konkurencji w Polsce 2017. Dlaczego przygotowaliśmy subiektywny ... więcej