Kancelaria Modzelewska & Paśnik wyróżniona w rankingu Chambers Europe 2015

Z przyjemnością informujemy, że w ogłoszonym dzisiaj prestiżowym rankingu Chambers Europe 2015, kancelaria Modzelewska&Paśnik po kilkunastu miesiącach działalności została wyróżniona w dziedzinie prawa konkurencji i prawa antymonopolowego kategorią Band 3.

Indywidualne rekomendacje otrzymali partnerzy: Małgorzata Modzelewska de Raad (Band 2) oraz Piotr Paśnik (wyróżniony w kategorii Up and Coming).

Firma Chambers & Partners, która organizuje Ranking Chambers Europe od 1990 r., doceniła wiedzę ekspercką i doświadczenie kancelarii oraz zaangażowanie wyróżnionych partnerów.

Chambers & Partners z siedzibą w Londynie zajmuje się badaniem rynku usług prawniczych na całym świecie. Ranking Chambers Europe 2015. obejmuje liczne kraje, od Rosji po Francję, Niemcy, Hiszpanię i Turcję. Ocena oparta jest przede wszystkim o opinie innych prawników i ich klientów, którzy na podstawie swoich doświadczeń wskazują najwybitniejszych specjalistów w konkretnych dziedzinach.

Opinie klientów i innych prawników o kancelarii Modzelewska&Paśnik:

"I appreciate the team's innovative advice, in-depth knowledge of the business and extensive practical experience."

O Małgorzacie Modzelewskiej de Raad:

"She puts her heart into everything she does and is very innovative in her advice,"

"She is a great lawyer; I like her a lot."

O Piotrze Paśniku:

He has a great analytical mind and catches the issues very quickly; he can also see the commercial perspective."

"We rely on his advice when deciding on case strategy,"

Pełny ranking :

24  listopada  2021
Platforma DLC - Distribution Law Center więcej
19  listopada  2020
W najnowszym wydaniu Internetowego Kwartalnika Antymonopolowego i Regulacyjnego więcej
19  listopada  2020
Polecamy artykuł autorstwa mecenas Anety Sakowicz więcej