Sukces w postępowaniu o zamówienie publiczne o wartości ponad 300 mln złotych.

Sukces w postępowaniu o zamówienie publiczne o wartości ponad 300 mln złotych. Oferta cenowa konkurenta naszego klienta uznana za rażąco niską.

Z ogromną przyjemnością informujemy, że z sukcesem reprezentowaliśmy spółkę Newag S.A. w procedurze odwoławczej dotyczącej rozstrzygnięcia przetargu na dostawę pojazdów dla województwa małopolskiego o wartości ponad 300 mln złotych. Podstawą podważenia niekorzystnego dla naszego klienta rozstrzygnięcia było stwierdzenia, iż oferta zaproponowana przez konkurencyjnego przedsiębiorcę zawierała cenę rażąco niską.

W postępowaniu przed KIO oraz Sądem Okręgowym w Krakowie naszego klienta reprezentowała radca prawny dr Katarzyna Karasiewicz.

16  września  2019
Przyspieszony KURS PRAWA KONKURENCJI dla praktyków więcej
10  czerwca  2019
W Rankingu Kancelarii Prawniczych gazety Rzeczpospolita, nasza kancelaria ... więcej