Zapraszamy na VII Kongres Prawa Konkurencji organizowany przez Puls Biznes, na którym Małgorzata Modzelewska de Raad zaprezentuje najnowsze orzecznictwo antymonopolowe w Polsce.

Konferencja będzie poświęcona zmianom w ustawie o ochronie konkurencji i konsumentów, które wejdą w życie w Polsce w marcu 2016 roku. Panelistami VII Kongresu Prawa Konkurencji  będą między innymi Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów oraz Prezes Stowarzyszenia Konsumentów Polskich. Prawnik naszej kancelarii- mecenas Małgorzata Modzelewska de Raad zaprezentuje najnowsze orzecznictwo antymonopolowe w Polsce.

W programie konferencji między innymi:

• Wpływ nowej ustawy na działalność przedsiębiorstw – nie daj się zaskoczyć
  • Najważniejsze zmiany w praktyce – dostosuj się nie tracąc
  • Nowelizacja a sektory regulowane – co nowego?
  • Zarządzanie trudnymi sytuacjami z konsumentami – najlepsze strategie
  • Najnowsze orzecznictwo – co z niego wynika dla przedsiębiorców
  • Kary UOKiK – upewnij się, że jesteś bezpieczny

Serdecznie zapraszamy!