“Wysoko ceniony butik prawa konkurencji” “błyskawicznie budujący swoją reputację” – Ranking Chambers 2017 r. chwali naszą kancelarię

Wiodący europejski informator prawniczy Chambers&Partners ponownie plasuje nasz zespół pośród najlepszych kancelarii prawa konkurencji w Polsce. Małgorzata Modzelewska de Raad określana jest w nim jako “jeden z najbardziej cenionych prawników prawa konkurencji w Polsce”.

Oceniając naszą kancelarię, Informator podkreśla „zaangażowanie w ważne i głośne sprawy”. Cieszy nas również, że została zauważona nasza „wzrastającą aktywność w sprawach z zakresu private enforcement”, a nasze robiące wrażenie portfolio opisane jako „liczni międzynarodowi i wiodący krajowi klienci”. Informator wskazuje również na nasze „solidne rozeznanie w sprawach regulacyjnych” oraz „efektywności działania”.

Warta zauważenia jest pozycja partnerów. Małgorzata Modzelewska de Raad znalazła się w Band 1 Rankingu (cytat z wypowiedzi klienta” „Ona [MMdR] szybko reaguje i jest zorientowania na efektywne rozwiązania biznesowe; próbuje w każdej sprawie zrozumieć jak działa biznes i jak najlepiej podejść do problemu. To jest wartościowe i rzadkie, i stanowi dla nas dużą wartość dodaną”), a Piotr Paśnik - w kategorii „Up-and-Coming” (Informator chwali Piotra za doświadczenie w sporach regulacyjnych i antytrustowych).

Serdecznie dziękujemy klientom i kolegom z branży za słowa uznania i obiecujemy nie obniżać lotów

24  listopada  2021
Platforma DLC - Distribution Law Center więcej
19  listopada  2020