Chambers Europe 2018 - Modzelewska&Paśnik jedną z wiodących kancelarii prawa konkurencji

Według najnowszego rankingu Chambers&Partners 2018 zespół naszej kancelarii został ponownie uznany za jedną z wiodących kancelarii prawa konkurencji w Polsce. Małgorzata Modzelewska de Raad to "jeden z najlepszych prawników prawa w konkurencji w Polsce", a Piotr Paśnik jest wysoko cenionym ekspertem. Chamber&Parners podkreśla nasze szerokie doświadczenie oraz "nieprzeciętną kreatywność w rozwiązywaniu problemów prawnych, czego wynikiem są często innowacyjne i precedensowe rozwiązania".

Partnerzy naszej kancelarii otrzymali najwyższe rekomendacje. Małgorzata Modzelewska de Raad znalazła się w tzw. Band 1 Rankingu, a Piotr Paśnik w Band 4.Oceniający kancelarię docenili nasze zaangażowanie w sprawach z zakresu private enforcement.

Dziękujemy wszystkim klientom oraz kolegom i koleżankom z innych kancelarii za słowa uznania i wysokie oceny naszej działalności.

24  listopada  2021
Platforma DLC - Distribution Law Center więcej
19  listopada  2020
W najnowszym wydaniu Internetowego Kwartalnika Antymonopolowego i Regulacyjnego więcej