Kancelaria Modzelewska&Paśnik współorganizatorem konferencji "Kontrola sądowa decyzji Prezesa UKE"

W dniu 6 grudnia 2016 r. na Wydziale Zarządzania UW odbyła się konferencja poświęcona problemom związanym z sądową kontrolą decyzji Prezesa UKE. Program konferencji obejmował panele dyskusyjne z udziałem m.in. prof. Stanisława Piątka, prof. Macieja Rogalskiego, dr Mateusza Chołodeckiego, sędziego Andrzeja Turlińskiego, mec. Magdaleny Gaj (b. Prezes UKE) oraz adw. Piotra Paśnika i r.pr. Artura Salberta z naszej Kancelarii.

Moderatorami dyskusji byli: dr Maciej Bernatt i r.pr. Artur Salbert - pomysłodawca konferencji.

Konferencja, organizowana wspólnie przez Kancelarię i Centrum Studiów Antymonopolowych i Regulacyjnych (CARS), spotkała się z ogromnym zainteresowaniem prawników - uczestniczyło w niej ok. 90 osób. Dynamika dyskusji potwierdziła, że sądowa kontrola decyzji regulacyjnych stanowi przedmiot żywego zainteresowania środowiska prawniczego.

Program konferencji dostępny jest tutaj:

24  listopada  2021
Platforma DLC - Distribution Law Center więcej
19  listopada  2020
W najnowszym wydaniu Internetowego Kwartalnika Antymonopolowego i Regulacyjnego więcej
19  listopada  2020
Polecamy artykuł autorstwa mecenas Anety Sakowicz więcej