Ponowny sukces kancelarii w rankingu Chambers & Partners Europe 2020

Z dumą pragniemy poinformować, że Kancelaria Modzelewska & Paśnik ponownie została wyróżniona w prestiżowym rankingu Chambers & Partners Europe, znajdując się w ścisłym gronie (Band 2) najlepszych kancelarii prawnych w Polsce w dziedzinie prawa konkurencji (Competition / Antitrust).

Małgorzata Modzelewska otrzymała indywidualną nominację Top Ranked (Band1), a Piotr Paśnik Band 3.

Chamber&Partners podkreśla naszą wiedzę ekspercką w szerokim zakresie spraw prawa konkurencji, a także szczególne doświadczenia w pomocy klientom w związku z przeszukaniami i kontrolami prowadzonymi przez polskie i europejskie organy antymonopolowe.Otrzymaliśmy od klientów wiele słów uznania i wysokich ocen naszej działalności. Bardzo za nie dziękujemy.

Szczegóły dotyczące rankingu Chambers & Partners Europe 2020 znajdują się tutaj.

18  marca  2020
Ponowny sukces kancelarii w rankingu Chambers & Partners Europe 2020 więcej
15  stycznia  2020
DRUGA EDYCJA Przyspieszonego KURSU PRAWA KONKURENCJI dla praktyków więcej